Tero

Tero Salonen, omien teidensä kulkija jo vuodesta 1981. Vaikuttanut omaan elämäänsä niin hyvässä kuin pahassa ja pilannut korvakäytäviänsä hevillä jo herran vuodesta 1992 alkaen. Eli nuorena on aloitettu ja vielähän sitä tässä nuoria ollaan.

Musiikkimaku on vähän kuin viini. Paranee aina vuosien aikana ja tuntuu, että niin on mullekin tainnut käydä. Tuo ensi sysäys tuohon rankemman polven musiikkin tuli juuri tuona vuonna ilmestyneen Megadethin 'Countdown To Extinctionin" takia. Jumalauta kun iski kovaa. Siitä se sitten oli menoa. Nykyään lähes kaikki menee. Eli Death, Thrash, Heavy jne. Nykyään kuitenkin suurin osa musiikista, jota tulee kuunneltua on hevin ulkopuolelta eli rock, jazz jne. Poppiin ei oo tullut sorruttua, mutta olisin kyllä osallistunut PopStarsiin jos mun reidet olis paremmassa kunnossa...

Aina etsimässä uusia bändejä ja viime vuosina kovimmin iskeneet bändit, ovatkin juuri vuosina 98 - 2002 löytyneitä kuten tämä näittän poikien Diablo ja sitten Unjust, Katatonia, Soilwork, Earthtone9 jne. Kaikkien aikojen suosikkibändinä taitaa vieläkin toimia Faith No More. Angel Dust on niin jumalainen.

Musiikkimaailmassa vaikutin oman osani tässä vuosina 2001-2002 arvostelemalla joittenkin elämäntöitä katuojaan ja nostamalla joitakin tuntemattomia jalustalle ja auttaen heitä ehkä myymään jopa 2 albumia enemmän. Nykyään vaan levynkansia taiteillen, Infernoa taitellen ja Rommia kulautellen tämä elämä tuntuu kulkevan etiäpäin.