Legendaarinen vanhan liiton grand old man, eli joka äidin toivevävy, A.R.G:stä muistettu kitaristi Vesa Säkkinen kertoo taustoistaan


Wesleyer 33-vuotias pitkän ja raskaan sarjan metalkulkija ja painrevolutionist. Metal harrastuksen ohessa kouluttautui mainossuunnittelijaksi. Työskentelee tällä hetkellä viestintäpäällikkönä Kitkakodilla.
Revittänyt rokin turuja jo 20 vuotta ja vauhti ei kun "kovvoo". Porometallin kärkinimen A.R.G.:n jälkeen soittanut parissakin bändissä aktiivisesti mm. Paraxism ( Jykylä ) ja Tö Wistot Ziskot coverbändi. Hienoisen tauon jälkeen Seinäjoella puksutti pumppu Electrorgan, joka loi pohjat ( ja otti pohjat ) nykyiselle Suomimetallin tulokkaalle Pain Confessorille, joka Hämeenlinnasta käsin tykittää Jöötteporiosastoa. Jos haluaa tietää mitä vanhan kaartin metallitouhut on, läheppä völjyyn niin pannaan persiit öljyyn!

"Raise the fist of the metal child!"

Ehdottomasti mieleenpainuvimmat kokemuxet olivat kun saimme Masterdrummer Kemppaisen kanssa jakaa Slayerin ilmarumpaloinnin ja toimia turvamiehenä vieraille Hevisaunassa. Muuten nämä bakkanaalit ovat yleensä aika tasaista pintaliitoa pirun siivin.

Hell Yeah!