Rainer Nygård, Tampere


Nygård Rainer: 30-vuotias Kalajokinen änkyrä,jääräpää ja myöskin pässinpääksi "kehuttu".Yksinkertaisesti helvetin uppiniskainen äijä. Duunaillut hiivin parissa yhdessä Mr.Utriaisen kanssa jo rapiat kymmenen vuotta, eikä loppua ole näkyvissä vaikka sitä joku sattuisi toivomaankin. Koskaan ei ole muiden kanssa hevin tiimoilta touhunnut, eikä sitä varmaan tule touhuamaankaan. Niin taitaa tämä Utriainen olla hänelle mieluinen yhteistyökumppani (vähän samanlaisia jurrikoita molemmat,toim.huom.)
Soittaa aina torrakon mallisilla kitaroilla ja omistaakin niitä muutaman kappaleen, joista yksi on tosin löytänyt jo tiensä saunanpesään.
Kuulemma kova poika tulistumaan,juomaan viinaa ja harrastamaan sarkasmia.Ikuinen pessimisti.Tunnusmerkkinä:Mitä enemmän alkoholia veressä, sitä alempana ovat suupielet. Ei mielellään poistu kotikulmiltaan mihinkään, ellei siihen satu olemaan äärimmäisen pakottavaa tarvetta (keikat,Virtasen hevisauna tms.).Pitää siis elinpiirinsä tiukasti puolen neliökilometrin säteellä nukkuma-asemastaan.
Varsin sosiaalinen mies kuitenkin, mutta ystävystyy yleensä vain Vanhan liiton tyyppien kanssa tai jos he ovat kotoisin Pohjanmaalta. Lisäksi ainaisia ongelmia pyrkiessään pysyvään parisuhteeseen, kun äijä ei oikein osaa tanssia kenenkään pillin mukaan.

Ikimuistoisin Hevisauna/Reiskarock-kokemus:

Klassinen herätys viime Reiska Rockissa: Perkele kun parvisängyssä saa sunnuntai aamuna just silmänsä auki, niin heti on Mega pistämässä kahvikuppia salaisen lätyn eteen ja samalla kuin ohimennen vinkkaa,
että aamiainenkin (ryynimakkaraa,pekonia ja kananmunia) on tuotapikaa valmista.
Tämä jos mikä on empatiaa ja ystävien hyvinvoinnista huolehtimista!

Hail Miika "Mega" Kuusinen ja Vanhaliitto!