Driver Nielsen, Hki

Driver Nielsen / Reiska-Rockin Merimaa, KEHARIT-yhtyeen keulahahmo

Driver Nielsen, tuo monena eri vuonna syntynyt esikoinen Skånelaiseen rekkakuskin perheeseen, saavutti jo nuorena uskomattoman katu-uskottavuuden pelkällä visuaalisella ulkomuodollaan. Toimittuaan kymmenen vuotta Bengalissa Laavakeisarina, Driver päätti siirtyä rytmikkäämmille metsästysmaille, rumpujen pariin. Hakattuaan aikansa itä-suomalaisissa pikku bändeissä, äijä löi hanskat tiskiin ja muutti Hellsinkiin.

Nykyinen orkesteri, Spiral , vääntää suoraviivaista jotainrockia. Musiikin lisäksi figuurimme työstää maailmaa visuaalisesti paremmaksi, ainakin omasta mielestään. "teen lehtiä ja graffaa, pääasiallinen työ on kuitenkin vitunmoista rendausta ja takapiiskan viskomista!". Suurimmat tähänastisista saavutuksista ovat Reiska-Rock organisaation diktaattorimainen hallinta ja vokalisointi legendaarisessa punk/heavy/nu-metal/grindcore/street-rock/sleaze/acidjazz/rautalanka/speed-metal/brittipop/gangsta-rap/thrash-metal/"yourgoingdown" -yhtyeessä, nimeltään KEHARIT, joka muuten on/tulee olemaan jokaisen Reiska-Rockin pääesiintyjä!

Muistot planeetan kovimmista festareista (Reiska-Rock 1, Reiska-Rock 2 ja Reiska-Rock 3) ovat sattumanvaraisia mutta sitäkin genitaalisempia:

- grillibileet aamuyöstä Aadolfin mattamustan fillarin hiilloksessa
- stagediving/moshpit "leirintäalueella" + 3000 ruhjetta
- tulensyljentä-show festarialueen porteilla
- noin 10 henkinen "freestyler" tanssiperformanssi paikallisen "Räpiksen" tanssilattialla
- viininmaistajaiset/ulos sylkijäiset Reiska-rock 2:ssa
- Reiska-Rock 1 -Keharit-keikka; verta, sylkeä, hikeä ja paskoja stemmoja....

Keep the pool in fire by sidemoshing and make it sweat with lava and salt !!!