Miika "Mega" Kuusinen


32-vuotias sattuman oikusta Itä-Suomeen jumahtanut kuuleman mukaan ns vanhan liiton mies.

Kissistä se kaikki alkoi lähes 20 vuotta sitten ja siihen se varmasti aikanaan myös varmasti päättyy. Hyvän musiikin ei kyllä tarvitse olla raskasta eikä siis metallia, mutta yleensä se auttaa pirusti.

Saunan ja musiikin lisäksi mies tarvitsee viihdettä. Näin vanhemmiten sitä on alkanut arvostamaan tuota itsensä ja muiden ravitsemista yhtä enemmän. Ei sitä vanha ja iso mies jaksa jos ei roppaa rasvaa säännöllisesti saa. Ja mikäs sen parempaa ravintoa rasvan lisäksi olisi kuin liha "meat's meat and man's gotta eat" kuten eräässä muuten huonossa elokuvassakin todettiin.

Tästäpä on viime aikoina tullut kehitettyä erinäisia lihaisia ruokalajeja, jotka antavat riittävästi energiaa viihteellä olemiseen. Tästä jonkunlaisen kulttisuosion Reiska Rock 3:ssa sai ns. äijä pitsa, joka taatusti vie kielen ja nälän mennessään. Pitsapohja tehdään tietysti itse jonka päälle levitetään luonnollisesti tomaattipyrettä. Täytteeksi ei kelpuuteta muuta kuin liha ja sitä pitää olla riittävästi. Ehdottomia perusainesosia ovat jauheliha ja halpa lenkkimakkara. Tämän lisäksi tulee olla vähintään kahta eri lihaa joista hyväksi havaittu on ainakin pekoni ja kinkku sekä tietty salami ja pepperoni. Ananasta voi maun mukaan laittaa lisää ja juuston lisäksi on ehdottomasti mukana oltava sinihomejuustoa. Vastausta erään vegetaristin kysymykseen pitsan sisällöstä "onkos siinä lihaa?" ei liene tarvitse paljoakaan arvuutella. Perinteiseksi viihdeillan jälkeiseksi aamupalaksi ei sovi mikään muu, kuin pannulla käristetty pekoni, ryynimakkara ja muna sekä tietysti kahvi. Nautittuna hyvien ystävien ja metallin kera.

Hevi-saunasta/Reiska Rockista sen verran, että ilo on ollut huomata, että muitakin lähes yhtä vanhoja ja fanaattisia hevimiehiä on yhä olemassa. Ei ole hullumpi harrastus tämä metalli.

Ja muistakaa, että "itte ku tekee ni saa just sellasen ku tulee"


Ikimuistoisin Reiska-rock/Hevisaunakokemus:

Ensimmäinen Hevi-sauna huhtikuussa 2002. Tultiin Sorsan kanssa kitsumatta ja eikä meinattu lähteä pyytämällä. Ihmeteltiin aikamme toiminataa ja heittäydyttiin täysillä mukaan. Pääasia, että pojat viihtyy.

Mega´s metal asylum