Timo "Crystal" Kemppainen

1976 syntynyt savon(Mikkeli) sitkeä sissi, joka tulikasteen sai aikanaan Muhoksen(lähellä Oulua) helvetillisessä koulukodissa, jossa tuskaa ja vihaa oppi purkamaan rumpujen soitolla.

Liittyi v-93 paikalliseen Submerged-orkesteriin jossa kannutteli vuoteen 96 asti, jolloin silloinen suhteentynkä ajoi Tampereen suunnalle.
Oltuaan kuukauden Tampereella löysi mies vertaisiaan äijiä. Korvasi "Jonskin" ja aloitti pitkän ja hikisen taipaleen (hetkiä joista osa legendaarisia) Diablon kannuissa aina vuoteen 2000 asti. Sen jälkeen mies harrasti 2 vuotta epämääräistä harhailua musiikin maailmassa, kunnes kesällä 2002 hankki itselleen kiinnityksen Downfall:iin, jossa jatkaa tälläkin hetkellä.

Mies on myös ollut ilman viinaa 8 kuukautta. Viimeisin kerta oli hevisaunassa, josta ei muista mitään. Tapahtumien kulku valkeni vasta joiltakin osin, kun MoonTV:n "Dokumentti" tapahtumasta pyörähti eetteriin.
Ja tämähän lisäsi miehen angstia huomattavasti.

Viinalakko loppuu vuodenvaihteessa, jolloin äijän voi nähdä Tampereella baareissa muissakin, kuin virkatehtävässä, jota hoitaa Sputnikin ovella.