Jontte, Turku

6.11.1979 rääkäisi ensimmäiset mollipohjaiset parahdukset Joni Suodenjärvi joka paremmin Jonttena tunnetaan. Lapsuus oli ja meni, murrosiästä on vain hataria muistikuvia eikä tämä varhaisaikuisuuden vaihekkaan niin lupaavalta näytä. Heavy ja rokettirolli kuitenkin maistuu ja itseasiassa juuri ne näyttelevätkin varsin suurta osaa meikkiksen eli meikäläisen muuten niin elottomassa elämässä. Muina piristysruiskeina mainittakoon oma rytmiryhmä Hateform, basson paukutus (basso on lyömäsoitin!), järjetön uraputki PostelJonina sekä tietenkin nestemäiset virvoikkeet, etunenässä viski. Ennen, tällä hetkellä ja varmasti ikuisuuksiin asti, kotipaikan sijaintina on toiminut Suamenniämen Turggu. Ei muuta kuin toteemi tanaan! Cheers!
Mikäli haluat lähettää minulle sähköpostia/lahjuksia/rahaa/äitisi alushousut, osoite on niinkin helppo kuin: morbid@jippii.fi Ei muuta kuin lippu puolitankoon ja kulli kovana loppuun asti!

Parhaimmat Reiskarock/Hevisauna muistelot TOP 3

1. Sauna (äänentoistolla varustettu)
2. Muut kanssajuhlijat (joukossa tyhmyys tiivistyy)
3. Krapulantäytteinen TV-tuokio ryyppäämisen jälkeisenä päivänä maaten


Kamalimmat Reiskarock/Hevisauna muistelot TOP 3

1. Muistinmenetys/Filmin poikki meneminen
2. Kankkunen/Krapula (takuuvarma aina ja ikuisesti)
3. Rusinaa muistuttava punainen mazda Valkeakosken torilla (jos ajat, et ota... jos otat... aja kolari!)Official WCH website